Artikelen

Algemene voorwaarden

U dient klaar te staan bij vertrek.
U dient rechtstreeks van A naar B vervoed te worden.
Aansprakelijkheid
Actietaxdrechtsteden kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, door bv file, pech, onderweg, weersomstandigheden etc. die het gevolg hebben dat u uw vlucht mist.
U dient dan ook genoeg tijd te nemen om op schiphol te kunnen komen , zodat u door eventueel oponthoud toch nog op een andere manier op tijd voor uw vlucht aanwezig kunt zijn .
Actietaxdrechtsteden bemiddelt in de dienstverlening en brengt de uitvoerring van de vervoerdienst onder bij geselecteerde taxibedrijven.
Indien u met andere vlucht terugkeert op schiphol dan dient u dat tijdig aan ons door te geven.
Bij alleen ophalen van schiphol of andere luchthavens dient u bij ons maximaal 1 daag voor de aankomstdatum bij ons te reserveren, bij het ophalen van schiphol of een andere luchthaven in Nederland of in het buitenland houden wij het door u opgegeven vluchtnummer in de gaten en nemen wij plus minus 20 minuten na landing op schiphol op andere luchthaven contact met u op .
Actietaxdrechtsteden houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen nimmer zal Actietaxdrechtsteden voor een adequate bescherming zorgdragen.
Taxi maximaal 3 personen met 3 koffers, indien meer dan 3 koffers dan wordt er gebruik gemaakt van een bus , voor 5 t/m 8 personen sturen wij een bus t/m 8 personen extra
Kosten zijn € 10
Op oudejaarsavond, koninginnenacht of avond met extreme weeromstandigheden zij onze actie tarieven niet van toepassing.
Annuleren
Annuleren kan alleen binnen 24 uur aanvang ritopdracht of 1 uur nadat de opdracht bij ons binnen gekomen. Per e- mail geldt hiervoor de dag en tijd vermeld op de reservering.
Betalingsvoorwaarden :
Betalingen die niet binnen de gestelde termijn van 3 maanden op onze rekening zijn
bijgeschreven, hebben dan geen recht meer op de afgesproken prijs.
Het normale tarief wordt dan in rekening gebracht.